24/7 SERVICE

053-4320606

Het team

Met ons bevlogen team staan wij altijd met raad en daad voor u klaar. Wij zorgen dat wij continue up-to-date blijven van technische noviteiten en wet- en regelgeving door het volgen van opleiding- en trainingsprogramma’s.

Vertel eens; hoe is het om als Officemanager bij Kroep Techniek te werken?

De functie van Officemanager is bij ieder bedrijf anders. In mijn geval zijn mijn hoofdtaken: HR, Facilitaire zaken, Wagenpark en algehele ondersteuning  op eigenlijk alles wat niet operationeel is. Heel breed en heel gevarieerd en dat is ook wat ik erg leuk vind.

En hoe is de samenwerking met je collega’s?
We hebben een klein en prettig team waarin iedereen bereid is een ander te helpen waar nodig. Hard werken én hard lachen samen: die combinatie maakt de werkdagen fijn.

Wat zijn naast werken (😉) je hobby’s?
Ik ben graag in beweging en doe aan hardlopen, wielrennen, ga af en toe naar de sportschool en wandel graag en regelmatig. Ook ga ik graag naar concerten of naar feestjes met vrienden/vriendinnen en sta ik dan het liefst de hele avond op de dansvloer.
Naast alle actie en beweging vind ik het ook heerlijk om uren achter elkaar te schilderen of een beetje te rommelen in mijn tuin of te lezen.

Esther, Officemanager


Vertel eens; hoe is het om als Junior Projectleider bij Kroep Techniek te werken?

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor kleine en middelgrote werken. Ik vind het erg leuk omdat je eigenlijk een soort spilfunctie hebt binnen de projecten welke je onderhanden hebt. Je werkt samen met een team om een mooi resultaat neer te zetten en daar mag ik dan tevens sturing aangeven. Vanuit mijn functie als Junior heb ik ook de mogelijkheid om mij door te ontwikkelen als projectleider en eventueel daarna als Senior. Ik vind het fijn dat deze doorgroeimogelijkheden er zijn omdat ik ook die ambitie heb.

En hoe is de samenwerking met je collega’s?

Bij ons gaat professionaliteit hand in hand met een vleugje humor. Het maakt niet uit of je een leerling monteur bent of tot de directie behoort, we vinden altijd een manier om goed met elkaar overweg te kunnen. Die dynamiek zorgt ervoor dat werken hier niet alleen motiverend, maar ook erg plezierig is.

Wat is naast de woensdagmiddag loempia (😉) je lievelingseten?

Een heerlijke zalmzijde van de Barbecue gaat er zeker in!! Maar eigenlijk alles op het gebied van vlees en vis kun je me voor wakker maken 😊.

Bob, Junior Projectleider


Vertel eens; hoe is het om als Projectmanager bij Kroep Techniek te werken?

Vertel eens; hoe is het om als Projectmanager bij Kroep Techniek te werken?

In mijn functie ben je verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. Naast het aansturen van het bedrijfsbureau en de projectleiding voor de grotere werken doe ik ook interne projecten. Dit varieert van procesoptimalisatie tot aan het implementeren van nieuwe innovatieve (duurzame) installatiespecialismen en tevens onze core-businesses (focusgebieden), zoals verlichting en EV-laadoplossingen, blijven vernieuwen en verbeteren.

En hoe is de samenwerking met je collega’s?

Ondanks iedereen een functie met specifieke taken heeft is iedereen hier even waardevol en gelijk. Je doet het samen! Een laagdrempelige ongedwongen prettige werksfeer. En dat vind ik top!

Waar krijg je naast net vader zijn (😉) nog meer energie van?

Op kantoor met een piraatje op de achtergrond en de zon die door de ramen komt.. Klanten ontzorgen van complexe vraagstukken en deze omzetten naar praktische uitvoering is waar ik energie van krijg! Samen met de eindklant om tafel voor het afstemmen van wensen en eisen en dit te vertalen naar werkbare situaties. Tevredenheid van klant en eigen personeel staan hierin centraal en zijn voor mij een grote drijfveer. Projecten afsluiten met een handdruk en een grote glimlach van de eindklant doen mij erg goed! Ik ben van nature behoorlijk gestructureerd, dat helpt mij enorm om, naast het managen van de grotere werken, de organisatie te structureren en professionaliseren. Ik krijg een kick van collega’s handvatten kunnen geven die ze goed kunnen toepassen in de dagelijkse werkzaamheden. Het helpt niet alleen onszelf om beter te kunnen presteren, ook klanten zien dat we als één organisatie op dezelfde wijze werken.

Pim, Projectmanager