24/7 SERVICE

053-4320606

Over ons

Met inmiddels meer dan 90 jaar ervaring durven wij te veronderstellen dat wij écht wel weten waarover we het hebben als u een partner voor installatietechniek zoekt. Met maatwerk, expertise en een no-nonsense aanpak staan wij voor u klaar.

Één van onze belangrijkste drijfveren is om u zo optimaal mogelijk advies te geven en/of te helpen met de realisatie van integrale duurzame oplossingen met behulp van slimme technologieën.

Geïnteresseerd?
Maak eens een afspraak met ons. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking bij ons op het bedrijf. De koffie staat klaar! Uiteraard kunnen we natuurlijk ook bij u langskomen.

De kernwaarden

Onze medewerkers
We zetten ons in voor professionele, veilige en prettige werkomstandigheden. Betrokkenheid op elkaar en een respectvolle omgang met iedereen wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd. Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden wordt geapprecieerd en waar nodig vereist.

Onze opdrachtgevers
De essentie is altijd het streven naar lange termijn relaties met onze opdrachtgevers door het leveren van hoogwaardige kwaliteit van advies tot uitvoering. Adequaat en proactief inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers en het op tijd en keurig afleveren van onze diensten is voor ons een pré!

Milieu en veiligheid
Ten alle tijd staat veiligheid voorop in elke denkbare werksituatie. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen veiligheid en gezamenlijk voor ieders veiligheid. We gaan met zorg en respect om met ons milieu en onze leefomgeving en altijd met de hoogst mogelijke ethische normen.

Eerlijkheid en transparantie
Ons moraal is altijd een open, integere en een oprechte omgang met al onze relaties van opdrachtgevers tot leveranciers en van instanties tot interne en externe medewerkers.

Ontwikkeling
Wij hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat alle werknemers op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en wetgeving. Dit gebeurt met behulp van specialistische- en persoonlijke trainingen, die continu worden aangeboden. Wij willen competenties waarborgen en verbeteren en de kwaliteit van ons werk optimaliseren.